Een Mooi Leven geven is ook een Mooi Leven krijgen
Word ook vrijwilliger in ons Mooi Leven Huis

Ons Mooi Leven Huis

Eén van de kernwaarden van het Mooi Leven Huis is “Verbinden”. Als team en bewoners van het Mooi Leven Huis zijn wij graag verbonden met de wereld om ons heen. Om zo te ontdekken waar we elkaar kunnen ondersteunen en versterken. 
Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel binnen ons team. Bij zowel vaste taken als nieuwe ideeën hebben wij ruimte voor vrijwilligers. Op dit moment hebben wij vrijwilligers voor het onderhoud van de tuin, voor het koken op de drie groepen en voor ondersteuning van de dagelijkse activiteiten van de bewoners, het zogenaamde VonQelen.
 
Wil jij ons team versterken of heb je een leuk idee, dan horen wij dit uiteraard graag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra de Gooijer op vrijwilligers@mooilevenhuisede.nl of bel haar op 06-23426426.

Op dit moment zoeken wij:

Kookvrijwilligers

Is koken je hobby en vind je het leuk om voor onze bewoners te koken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het hoeft geen 3-gangen menu te zijn. De medewerkers zorgen ervoor dat het menu al bedacht is en dat de boodschappen in huis zijn. Wat we van jou verwachten is dat je lekker komt koken voor de bewoners. Je mag zelf ook mee eten met de pot, maar zolang we in Corona-tijd leven, wel op afstand van de bewoners en de medewerkers. Eén ding wat we kunnen garanderen is dat je er heel veel voldoening voor terug krijgt. Wij zien dat de bewoners ontzettend kunnen genieten van een heerlijke avondmaaltijd. Starttijd is dagelijks rond half 5. Herken jij jezelf hierin en wil je onderdeel uit gaan maken van het Mooi Leven Huis team? Meld je dan aan.

'Door te koken hoop ik een beetje druk bij de zorg weg te halen...'
Gewaardeerd...

Ik ben Bianca Laisina 49 jaar en woonachtig in Bennekom. Daar woon ik met mijn man August, dochter Laura(22) en zoon Thomas (19).. 
Van 1990 tot 2015 ben ik werkzaam geweest bij de politie Regio Utrecht .. 

Vrijwilligers "ontbijtjes klaarmaken"

Vind je het niet erg om vroeg op te staan? En vind je het leuk om de verschillende ontbijtjes voor onze bewoners klaar te maken? Dan is er wellicht plaats voor jou in ons team! Onze bewoners hebben allemaal hun specifieke wensen met betrekking tot de eerste maaltijd van de dag. De medewerkers zorgen ervoor dat de bewoners verzorgd aan de dag kunnen beginnen ze zouden het heel fijn vinden als de bewoners daarna aan kunnen schuiven aan een heerlijk ontbijt voordat ze vertrekken naar hun dagelijkse activiteiten. Starttijd is dagelijks rond 7 uur.
Spreekt dit je aan? En wil je graag deel uitmaken van het Mooi Leven Huis team? Meld je dan aan.

Vrijwilligers VonQelen

Bij het Mooi Leven Huis wordt er van maandag tot en met vrijdag van 9 tot half 4 geVonQeld. De bewoners krijgen diverse activiteiten aangeboden, afhankelijk van hun niveau en belangstelling. Denk aan zingen, voorlezen, knutselen, wandelen, klussen etc. Extra handjes op de groep zijn hier heel erg gewenst. Voor het voorbereiden van de activiteiten, voor het helpen tijdens de activiteiten of voor het klaarmaken van fruit en lunch. Ben je creatief, heb jij tijd over en vind je het leuk om bij te dragen aan het Mooi Leven van onze bewoners, meld je dan aan.

Net zo enthousiast als ik...
Een warm bad...

Ik ben Joke Ton en er is mij gevraagd een stukje te schrijven over het vrijwilligerswerk bij het VonQelen, dagbesteding in het Mooi Leven Huis. Wat ik zoal doe en wat het zo leuk maakt. 

Mooi Leven Maatjes

Vind je het leuk om dingen te ondernemen met 1 specifieke bewoner, dan is er binnen het Mooi Leven Huis team ook plaats voor jou. Dan word je een Mooi Leven Maatje. Er zijn bewoners die houden van een kopje koffie met een praatje, een spelletje doen, voorlezen, muziek maken, wandelen, fietsen en ga zo maar door. Door van tevoren goed met elkaar te overleggen komen we tot een perfecte combi tussen bewoner en vrijwilliger zodat beiden een activiteit doen waar ze blij van worden. Spreekt dit je aan en wil je Mooi Leven Maatje worden? Meld je dan aan.

info@mooilevenhuisbennekom.nl