Sponsorboek

Via onderstaande button komt u bij het sponsorboek van het Mooi Leven Huis Bennekom. 

Veel zaken voor het huis zijn geregeld. We huren het pand en we kopen waar mogelijk de zorg in.Toch zijn er nog een aantal zaken niet geregeld. Met name op het gebied aankleding van het pand moet er nog een en ander gebeuren en op het gebied van het VonQelen, de dagbesteding v an de bewoners. Hiermee maken we het Mooi Leven Huis een écht Mooi Leven Thuis.

Deze zaken hebben we opgenomen in dit sponsorboek. Aan u de vraag om één of meerdere items te sponsoren. In iedere prijsklasse is iets te vinden. U bepaalt welk bedrag u beschikbaar wilt stellen en kiest daarvoor een item dat u aanspreekt. 

Wanneer u weet of en zo ja, wat u wilt sponsoren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de voorzitter van onze stichting, Harry vd Kraats. U kunt hem telefonisch (0318-624835) of via mail (info@mooilevenhuisede.nl) bereiken.

Omdat wij willen proberen de inrichting van het huis zoveel mogelijk op elkaar af te stemmen, verzoeken wij u om te sponsoren via een financiële bijdrage. Wij zullen het item dat u wilt sponsoren dan zelf aanschaffen. 

Wanneer u nog vragen heeft, dan horen wij dat graag.U kunt uw vragen stellen via het eerder vermelde telefoonnummer of emailadres.

info@mooilevenhuisbennekom.nl